Pianoles

Leerlingen krijgen les in mijn lespraktijk in Barendrecht, het is ook mogelijk online pianolessen te volgen.

Het advies is om al binnen een afzienbare periode een elektrische of authentieke piano te huren of te kopen, omdat er vroeg begonnen wordt met het aanleren van een goede vingertechniek en pedaalspel. Het gebruik van een keyboard wordt daarom voor een langere periode niet aanbevolen.

Ook een in hoogte verstelbare kruk is onmisbaar voor het aanleren van een goede basistechniek.

Voor het huren van een piano of elektrische piano zijn er meerdere opties beschikbaar waarbij de docente advies kan geven.

Ter ontwikkeling van het samenspel, speelt de docente vaak duetten mee op een piano die naast de vleugel staat.

Voor de jonge leerlingen gebruikt de docente een "leg-gro-pedal", een voetensteun met pedaal dat in hoogte verstelbaar is. Daardoor kan er vroeg met het pedaalspel begonnen worden.


Blokfluitles

Blokfluitlessen zijn mogelijk op zowel alt- als sopraanblokfluit.


Beginners zijn hartelijk welkom!


Zelf gebruikt de docente een Yamaha YRS -23 blokfluit (sopraan) en een Yamaha YRA-27II (alt). Een voordeel van deze modellen is dat zij gelijk gestemd zijn met de vleugel (440 Hertz) waarop de leerlingen worden begeleid.


Tarieven


  Prijs:
      - € 26,00 per 40 minuten les (individuele les kinderen t/m 18 jaar)
      - € 22,00 per 30 minuten les (individuele les volwassenen)
      - € 33,00 per 45 minuten les (individuele les volwassenen)


  Genoemde prijs is per persoon, per les.
  De lessen worden per maand vooruit betaald.
  Al het lesmateriaal is voor rekening van de leerling.


Privacyverklaring

Inleiding
Muziekpraktijk Y. van den Berg neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In deze Privacyverklaring leggen wij u uit welke gegevens wij verwerken en met welk doel wij dat doen.


Daarnaast kunt u in deze Privacyverklaring lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens. We raden u aan deze Privacyverklaring aandachtig door te nemen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met pianisteyvdberg@gmail.com.


Wie is de verwerkingsverantwoordelijke?
Muziekpraktijk Y. van den Berg is ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens zelf de verwerkingsverantwoordelijke.


Hoe gebruikt Muziekpraktijk Y. van den Berg uw gegevens?
Hieronder vindt u een overzicht van de doeleinden waarvoor Muziekpraktijk Y. van den Berg persoonsgegevens over u verwerkt.


Doeleinden:
Ten behoeve van facturatie.
Gegevens: NAW-gegevens.
Bewaartermijn: Zo lang als bij wet is bepaald.


Doeleinden:
Communicatie met u als leerling over lestijden en andere activiteiten van Muziekpraktijk Y. van den Berg.
Gegevens: Mailadres, telefoonnummer.
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinden.


Ontvangers van de persoonsgegevens
Het kan zijn dat Muziekpraktijk Y. van den Berg verplicht is uw gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.


Inzage
Als u de persoonsgegevens wilt inzien die bij Muziekpraktijk Y. van den Berg over u zijn vastgelegd, kunt u een verzoek tot inzage doen.


Toestemming intrekken
Telkens wanneer uw toestemming de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking is, heeft u het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Muziekpraktijk Y. van den Berg u daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.


Kan deze Privacyverklaring worden gewijzigd?
Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij adviseren u daarom regelmatig de Privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.


Waar kunt u terecht met klachten en vragen?
Mocht u nog vragen hebben over deze Privacyverklaring en de wijze waarop Muziekpraktijk Y. van den Berg uw gegevens gebruikt, kunt u een e-mail sturen naar pianisteyvdberg@gmail.com. Ook als u een klacht heeft over de manier waarop Muziekpraktijk Y. van den Berg uw gegevens verwerkt, kunt u een e-mail sturen. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.